Future Then View

Oppdag omfattende forsyningsinnsikt med Future Then View

Få ny innsikt i forsyningskjeden din

Etterspørsel avhenger av tilstand og oppførsel av tusenvis av variabler. Alt fra eksterne faktorer som vær på forbrukernes kjøpemønster til sesonger og grossistenes lagerbeholdning og logistikkplanlegging. Med Future Then View kan du få ny innsikt i hva som driver vareflyten din, slik at du kan planlegge og styre salg.

Forenklet analyse med AI

Allerede i små forsyningskjeder blir mengden detaljer fort overveldende. I Future Then View blir det brukt avansert AI for å sile gjennom store datalagre for å redusere arbeidsmengden for analytikerne og hjelper med å oppdage skjult informasjon som kan ellers være vanskelig eller umulig for et menneske å oppdage.

Analyse i sanntid

Tid er penger, og Future Then View er designet fra grunnen av for at alle analyser, alle rapporter og alle beregninger er tilgjengelig i sanntid slik at du oppdager viktige hendelser så raskt som mulig.

Integrer data fra hele organisasjonen din

Future Then View samler og integrerer data fra mange av dine datakilder for å gi en mest mulig nøyaktig og fullstendig analyse. Om nyttig data ligger i et ERP-system, datavarehus, Excel-fil eller en hvilken som helst annen datakilde, har Future Then View muligheten til å koble sammen dine data.

Forbedre innsikten din med tillegg

Få markedsledende prognoser med vår Then Forecast og få den beste produksjonsplanen med Then Production, eller planlegg den mest effektive kampanjeplanen med vår Then Campaigns addon.

Møt kundenes etterspørsel

Å forstå kreftene som driver etterspørsel både internt og eksternt, minimerer risikoen for uventet etterspørsel og bidrar til å unngå å utsette eller avslå bestillinger.

Reduser lagerkostnadene

Med bedre innsikt i forsyningskjeden kan lagernivået reduseres mens du fremdeles oppfyller nødvendige servicenivåer, slik at du kan redusere dine kostnader både på ferdigvarelager, og råvarelager.

Reduser produktkostnadene

Bedre forståelse av etterspørselen for et produkt gir riktigere forventninger til andre aktører i forsyningskjeden, og gir et mer robust informasjonsfundament under forhandlinger.

Øk inntektene

Ved å redusere sikkerhetslagre blir ressurser frigjort, slik at de kan brukes til å lagerføre en mer omfattende produktportefølje, noe som reduserer sannsynligheten for tapte salg.

Øk produktiviteten til planleggeren

Med vårt AI-baserte analysesystem trenger ikke planleggere å bruke tid på å justere modeller, og kan i stedet fokusere på aktiviteter som gir operativ verdi.