Then Production

Dynamsik og avansert planlegging og sekvensiering

Banebrytende planleggingsmotor

Then Production kjører en unik produksjonsplanleggingsmotor som vil tilpasse seg dine behov både nå og over tid etter hvert som nye behov og begrensninger dukker opp.

Jobber du med ordre, produserer til lager, eller en kombinasjon av dette vil Then Production håndtere det, enten du ønsker en begrenset (finite schedule) eller ubegrenset (infinite shcedule) tidsplanlegging, om du foretrekker Just-In-Time produksjon eller noe annet vil Then Production justeres etter din produksjon på kort tid.

Hva er unikt?

Then Production tar nøye høyde for usikkerheten i prognosen og hyppigheten av dine ordre for å gi deg den tryggeste planen og sekvensen av produkter å produsere. Then Production ser millarder av mulige planer og velger den som passer din bedrift best.

Du kan være sikker på at Then Production vil lage den beste masterplanen med tanke på din produksjonkapasitet, ved å minimere låste produksjonshorisonter og dynamisk omplanlegge ved uventete produksjonshendeler eller nye prioriterte kundeordre.

 

Planlegging

Then Production håndterer planlegging på ulike horisonter og intervaller og tar i mot prognoser, ordre, kapasitetsinformasjon og begrensninger som gjelder din bedrift. På den måten vil systemet generere nøyaktige material og resursbehov for den kommende tiden, enten du planlegger i dager, uker, måneder, år eller kombinasjoner av dette.

Banebrytende og egenutviklede algoritmer beregner ditt behov og kan motta informasjon fra den faktiske produksjonen og umiddelbart beregne behovet på nytt. Systemet er også brukervennlig og tilbyr enkel drag-and-drop funksjonalitet for rask endring av for eksempel hovedproduksjonsplanen.

 

Sekvensering

Then Production sin revolusjonerende sekvenseringsmotor kan tilpasse seg hvilken som helst produksjon, linje og maskin, og lage optimale produksjonssekvenser.
 

Sammen definerer vi dine begrensninger som tilgjengelige resurser, ansattmatriser, maskinkapasiteter, produkt omstillingstider, partistørrelser, overtid og alle andre begrensinger som anses viktig for motoren, og samtidig ha muligheten til å legge til flere etterpå.

Endringer på sekvenser på bunnlinja vil automatisk eskalere opp til hovedproduksjonsplanen på toppnivået dersom det oppstår konflikter og produksjonsplanleggere vil ha full kontroll til å kunne overstyre eller legge til endringer.

Kraftige Hva-Hvis analyser

Then Production lar deg enkelt simulere ulike hendelser eller scenarioer både når det kommer til planleggingen og sekvensiering.

Mangler det materiale, ansatte blir syke, maskiner går i stykker eller lignede, så kan alt kan simuleres og testes.

Det beste med disse scenario analysene er at systemet ikke bare er i stand til å vise deg hva som kan skje med produksjonen, men også hva som kan skje med resten av forsyningskjeden. Dette gjelder også omvendt hvis du bruker hva-hvis analysene fra  Then Forecasting modulen.

Enkel integrering

Then Production kan enkelt integreres med ditt ERP system, Økonomisystem eller Excel ark for å hente inn ting som stykklister (BOM), prognoser, ordre og mye mer. Samtidig er systemet i stand til å sende tilbake materialbehov og planlagt produksjon til ERP eller lignende.

Systemet kan også kobles opp for å ta imot rådatainformasjon fra maskiner, fabrikksystemer, Excelark eller forskjellige databaser som inneholder informasjon som produksjonseffektivitet eller lignende, for å planlegge bedre.

Then Production tilpasser seg din bedrift og løser de problemene du har i dag og kommende i fremtiden. Spiller ingen rolle om du er en liten bedrift med ingen ERP løsning eller større bedrift med et omfattende ERP system. Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan automatisere og digitalisere din planlegging.